MARDİN'DE GENÇ AVUKATLAR KURULTAYI YAPILDI
Tarih: 22.11.2017| Okunma Sayısı: 912

Hakkari Barosu,Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) öncülüğünde Mardin Barosu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 6. Genç Avukatlar Kurultayı’na katıldı.
Kurultaya Türkiye Barolar Birliği yönetim kurulu üyeleri, Hakkari Barosu’nu temsilen; Av. Sarya ÖZCAN ve Av. Ersin KUŞ ile 81 ilin baro temsilcileri ile genç avukatlar katıldı. Çalışma masalarının oluşturulduğu kurultayda, AVUKAT MESLEĞİNİN İTİBARI, CMK, ADLİ YARDIM, BARO AİDATI, STAJYER AVUKATLARIN RUHSAT VE DİĞER GİDERLERİ, STAJYER AVUKATLARDAN ALINAN KREDİNİN BURSA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ VE TBB nin KREDİ için KEFİL İSTEMESİ PROBLEMİ, YENİ BAŞLAYAN AVUKAT ARKADAŞLAR İÇİN FAZSİZ veya  FAİZ ORANI DÜŞÜK kefilsiz KREDİ SAĞLANILMASI İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILMASI, DAHA ÖNCE YAPILAN KURULTAYLARDA ALINAN KARARLARIN HAYATA GEÇİRİLMESİ, ALINAN KARARLARIN HAYATA GEÇİRİLMESİ ADINA TBB TARAFINDAN BİR KOMİSYON OLUŞTURULMASI gibi avukatlık mesleğine ilişkin konular ile genç avukatların yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

<<<Ocak 2019><<
Ocak 2019