Tarih: 9.12.2017| Okunma Sayısı: 965

35. Baro Başkanları Toplantısı, 9 Aralık 2017 tarihinde Türkiye Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantının ana gündemini, 1136 sayılı Avukatlık Kanunu'nun 35/A maddesi kapsamında düzenlenen Türkiye Barolar Birliği Uzlaşma Sağlama Yönetmeliği'nin Uygulanmasına İlişkin Yönerge Taslağı ile “OHAL Kapsamındaki Soruşturma ve Kovuşturmalarda Avukatların Savunma Haklarının Kısıtlanması” konulu arama konferansı sonuçları oluşturdu. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun açış konuşmasıyla başlayan toplantıda baro başkanımız Av. Zeydin Kaya söz alarak güncel ve mesleki konulardaki değerlendirmelerini yaptıktan sonra 8 Ekim 2017 tarihinde göreve gelmelerinden itibaren Baromuzun Hakkari Merkez, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca ilçe Adliye binalarındaki Avukat odaları ile alakalı talepler ile Baro Başkanlığı yerleşkesi için edinilecek taşınmaz/arsa hususlarında kapsamlı bir dosya sunarak Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve yönetimine destek taleplerini ilettiler.

<<<Ocak 2019><<
Ocak 2019